Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Porovnanie metód syntézy metamfetamínu a amfetamínu

Jordan Belfort

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
62
prečo sa v Al/Hg uvádza len max. 100 g ? túto reakciu môžete robiť až do 200 l za čas..... a výťažok je len 80 % pri správnych pomeroch, najmä ak použijete nitro ako rozpúšťadlo a zdroj metylamínu samozrejme sa to bude miešať oveľa lepšie, pretože sa z vašej reakcie nevyvarí metylamín, pretože sa VYVARÍ

Jordan Belfort

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
62
Lepšie sa mieša, pretože vytvára aezotrop s olejom a metanolom

View previous replies…

Fernandohatescorn

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Dobrý deň, v prípade Leckartovej reakcie meth p2p s N-formou sa uvádza 30-38 % yeild je možné dosiahnuť vyšší yeild a aké percento?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,447
Deals
1
Žiadna reakcia na brexit? Zaujímalo by ma, ako by sa porovnávala syntéza prekurzorov efedrínu na začiatok 🤔

GhostChemist

Expert
Reaction score
385
Brezová reakcia bude neskôr

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,447
Deals
1
18 months ago, I wrote that. I've learned a lot. There's still along way to go, but a birch reaction in the strict sense is our of the range of most drug cooks, and what you see people doing to make meth is more of a "birch-like reaction" or I like to call it the solvated electron, although that's about as big a mis-monoker as saying it's a birch. The lithium/ammoniated nonpolar solvent shouldn't even work, but I've seen it with my own eyes. You guys ever get to this method?

jasper

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
môžete urobiť video o procese NaBH4 nemám dobré chemické vzdelanie, ale naozaj sa chcem naučiť túto metódu

Methodman

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Mám niekoľko vedľajších otázok. Aké metódy robia lepšie zariadenia. Neverím, že konečná molekula je rovnaká. Tieto p2p. I dont. Viem s nimi robiť. Ale jednoducho to nie je ono. Dutý. Pseudo. Nikdy by som nestrávil deň spaním a. jedla. Dokonca aj breza bola iná, ako ths hypo iná, ako ortho. Ale bol tam. akýsi štandard. To celkom js dobré na flákanie. A honenie. Akékoľvek myšlienky

sumof666

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Ak u kúpite "výbavu", čo je na trhu(a hádamJe), myslíte si, že nie viac ako potom
20 % vášho "vybavenia" je SKUTOČNÉ ZARIADENIE
Záleží od toho, ako predajca zvyčajne nájdete pravdepodobne kofeín, kreatín.
Ďalším faktorom je, aká kyselina bola použitá na vytvorenie amfetamínovej soli. Najlepšie ak je jej sulfiuric 6 potom biologická dostupnosť je najvyššia, ak bola použitá ortofosforic jeho menej aviable pre vaše bunky. Ak by sa použila kyselina citrónová, mohli by ste použiť polievkovú lyžicu, aby ste pocítili nejaký kopanec.
Takto to vidím ja
všetky metódy vedúce k vytvoreniu molekuly Afreebase, ako bola spracovaná a čo bolo použité na zriedenie vášho GEAR, závisí od toho, ako na vás pôsobí.
Pre mňa čistý amf sulfát funguje rovnako bez vplyvu metódy

sumof666

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Ak u kúpite "výbavu", čo je na trhu(a hádamJe), myslíte si, že nie viac ako potom
20 % vášho "vybavenia" je SKUTOČNÉ ZARIADENIE
Záleží od toho, ako predajca zvyčajne nájdete pravdepodobne kofeín, kreatín.
Ďalším faktorom je, aká kyselina bola použitá na vytvorenie amfetamínovej soli. Najlepšie ak je jej sulfiuric 6 potom biologická dostupnosť je najvyššia, ak bola použitá ortofosforic jeho menej aviable pre vaše bunky. Ak by sa použila kyselina citrónová, mohli by ste použiť polievkovú lyžicu, aby ste pocítili nejaký kopanec.
Takto to vidím ja
všetky metódy vedúce k vytvoreniu molekuly Afreebase, ako bola spracovaná a čo bolo použité na zriedenie vášho GEAR, závisí od toho, ako na vás pôsobí.
Pre mňa čistý amf sulfát funguje rovnako bez vplyvu metódy

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
173
Deals
31
Why all the sources tell different yields for amphetamine synthesis via Leuckart?

Chemtrail

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Great post !! Your a gentleman and a scholar!!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,447
Deals
1
I'd like to see how an electroreduction stacks up here, the fact that there's a lot less chemicals suggests it's cheaper to make, and therefor a better value