Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Question izdelava katinona iz catha edulis

contact

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ali lahko kdo razloži ali pošlje videoposnetek, kako lahko iz rastline catha edulis naredim katinon v prahu?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,331
Deals
1
Katinona ne izdelate iz Cathulus edulis. Ustvari ga rastlina. Vi ga samo ekstrahirate. Ekstrakcija A/B je tisto, kar želite, vendar sem slišal, da ni zelo stabilen, zato bi želeli izdelati metkatinon ali njegovo sol ( HCl, acetat, tartat, ECT, lewisov odvisnik). Kolikor se spomnim

contact

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Najlepša hvala za informacije
Ali mi lahko daste navodilo, kako ga pridobiti s katerimi metiriali želim narediti metkatinon

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,331
Deals
1
V opombah pod črto je opisan postopek, jaz pa vam povem tole; listi rastlin so skoraj zagotovo veliko bolj dragoceni kot kemikalije, ki jih je mogoče zlahka sintetizirati. Pri 5 g na kg umazanih mešanih alkaloidov ali 3 g dejanskega katinona je to 🤔🤔🤔🤷🤷 150 dolarjev morda +-. Prodajajo everclear, ki je 95-odstotni etilni alkohol, vendar si veliko ljudi želi le nekaj piv.