Sinteza metkatinona (efedrona/βk-metamfetamina)

Anarchy Labz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
77
Poskusil sem narediti to sintezo in na koncu je bila videti in imela strukturo karamele. Kristalov sploh ni bilo. Uporabil sem tablete, ki so vsebovale koruzni škrob, povidon, laktozo in magnezijev stearat. Namesto v mikrovalovno vodo sem tablete dodal v etanol, nato pa sem etanol izparil in nastala je karamelna tekstura. Nato sem karamelnemu psevdoefedrinu dodala enako količino vode, kot je bilo navedeno v receptu. Nato sem naredil, kot je bilo navedeno v receptu, vendar se je sprememba barve pojavila takoj po 1-2 urah namesto po 8-10 urah. Vseeno sem počakal 8 ur, nato sem ga filtriral in pustil na pultu in nameraval sem dodati hcl, vendar nisem mogel, ker nisem bil doma, in na koncu sem ga dodal 3 dni po filtriranju mešanice. Dodal sem 1,5 žlice hcl, ki sem ga skušal preseči, ker takrat nisem imel ph trakov. Tekočino sem nato zavrela in spet mi je ostala snov, podobna karameli. Poskušal sem jo ponovno kristalizirati v acetonu, vendar ni šlo, še vedno je bila karamelna. Kaj je povzročilo neuspeh te sinteze? Ali so krive tablete, metoda ekstrakcije, prepozno dodan hcl ali premalo hcl? Ali pa mi je sinteza uspela in bi jo moral pustiti, da se še malo posuši? Prosim za pomoč.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
226
Could be the pills weren't extracted or properly enough. Or the final product was over acidified. I've never done this one as tina is better and reagents are more readily accessible.

Anarchy Labz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
77
I tried it a differen't time with proper ph management, I didn't extract the pills, I did it like in the synthesis, but when I evaporated the final mixture it was still caramel but when I added ethanol crystals came out and I separated them from the caramel and got like 2g of white crystals.