Methcathinone (efedron/βk-metamfetamin) sentezi

Anarchy Labz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
77
Bu sentezi yapmayı denedim ve sonuçta karamel görünümünde ve dokusunda oldu. Hiç kristal yoktu. Mısır nişastası, povidon, laktoz ve magnezyum stearat içeren haplar kullandım. Hapları mikrodalgada ısıtılmış suya eklemek yerine etanole ekledim, sonra etanolü buharlaştırdım ve karamel dokusuna sahip oldu. Daha sonra tarifte belirtildiği gibi karamel psödoefedrine aynı miktarda su ekledim. Bundan sonra tarifte yazdığı gibi yaptım ama renk değişimi 8-10 saat yerine 1-2 saat sonra hemen ortaya çıktı. Yine de 8 saat bekledim, sonra süzdüm ve tezgaha bıraktım, hcl eklemek istedim ama evde olmadığım için ekleyemedim ve karışım süzüldükten 3 gün sonra ekledim. 1,5 yemek kaşığı hcl ekledim, o sırada ph striplerim olmadığı için fazla koymaya çalıştım. Daha sonra sıvıyı kaynattım ve yine karamel benzeri bir madde kaldı. Asetonda yeniden kristalleştirmeyi denedim ama işe yaramadı, hala karamel gibiydi. Bu sentezin başarısız olmasına ne sebep oldu? Tabletler mi, ekstraksiyon yöntemi mi, hcl'yi çok geç eklemem mi yoksa çok az hcl eklemem mi? Yoksa bu sentezde başarılı oldum ve biraz daha kurumasına izin mi vermeliydim? Lütfen yardım edin.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
226
Could be the pills weren't extracted or properly enough. Or the final product was over acidified. I've never done this one as tina is better and reagents are more readily accessible.

Anarchy Labz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
77
I tried it a differen't time with proper ph management, I didn't extract the pills, I did it like in the synthesis, but when I evaporated the final mixture it was still caramel but when I added ethanol crystals came out and I separated them from the caramel and got like 2g of white crystals.